Дивовижні курячі відбивні в цибулевій паніровці

Пропоную приготувати курячі битки (відбивні) в цибулевій паніровці: дуже проста і швидка страва.

Биточки за цим рецептом виходять дуже соковитими і смачними. Є безліч рецептів приготування курячого філе, в моїй родині дуже люблять курячі битки. М’ясо виходить соковитим, ніжним і дуже смачним. Можна подавати такі відбивні з будь-яким гарніром або свіжими овочами. Замість панірувальних сухарів ми будемо використовувати ріпчасту цибулю. Смак такий, що не передати словами – треба пробувати.

Склад продуктів

  • 500 грам курячого філе;
  • 2-3 свіжих курячих яйця;
  • дві головки ріпчастої цибулі;
  • 100-150 грам пшеничного борошна для панірування;
  • сіль і чорний мелений перець – за смаком;
  • рафінована рослинна олія – для смаження.

Покроковий процес приготування

Куряче філе ретельно промиваємо і обсушуємо паперовими рушниками. Відрізаємо спочатку маленьке філе, а потім велике розрізаємо на дві частини (горизонтально).

Відбиваємо їх трохи молотком або гострою стороною ножа.

Дві головки ріпчастої цибулі очищаємо від лушпиння і натираємо на дрібній тертці.

Цибулю перекладаємо в миску, додаємо в нього свіжі яйця, солимо і перчимо до смаку, ретельно перемішуємо.

На плоску широку тарілку висипаємо пшеничне борошно. Сковороду ставимо на вогонь, розігріваємо її і наливаємо рослинну олію: вона повинно повністю покривати дно.

Беремо шматочок курячого філе, обвалюємо його в борошні, а потім занурюємо в суміш цибулі.

Викладаємо на сковороду і обсмажуємо з двох сторін: по три хвилини з кожної.

Дивовижні курячі відбивні в цибулевій паніровці

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: