Це проста та смачна страва на обід або вечерю. Готувати макарони ми пропонуємо зовсім незвичним способом та рецептом, адже ми не будемо їх відварювати. Макарони виходять дивовижно смачними, а овочі надають їм соковитості. Це просто неймовірно смачно, обов’язково приготуйте.
Необхідні продукти
- 250 грам макаронів
- 800 мілілітрів води
- 1 помідор
- 2 болгарських перцю
- 200 грам фаршу
- 3 зубчики часнику
- 3 столові ложки рослинної олії
- 2 чайні ложки томатної пасти
- сіль, перець за смаком
Починаємо приготування
Цибулю очищаємо, нарізаємо дрібними шматочками. Точно також чинимо з болгарським перцем.
Нарізаємо невеликими шматочками помідори.
У глибоку сковороду вливаємо олію і кладемо цибулю, обсмажуємо до золотистого кольору.
Додаємо до неї фарш і перемішуємо. Обсмажуємо його 3-4 хвилини і додаємо болгарський перець, перемішуємо і смажимо ще 3-4 хвилини. Після цього додаємо томатну пасту і смажимо ще 2 хвилини. Слідом додаємо помідори і все разом тушкуємо 5-6 хвилин.
У масу додаємо макарони, перемішуємо і обсмажуємо все разом 2 хвилини. Потім вливаємо кип’яток, додаємо сіль, перець за смаком. Туди ж видавлюємо через прес часник і перемішуємо. Готову суміш доводимо до кипіння, накриваємо кришкою і тушкуємо протягом 8-10 хвилин.
Готову страву знімаємо з вогню і залишаємо настоятися ще на 5 хвилин.