Дивовижно смачний гарбуз, запечений з орегано і гарбузовим насінням

Його можна подати як гарнір або самостійну страву. Такі гарбузові ласощі виходять дуже ароматними і смачними. Підійде для тих, хто сидить на дієтах і турбується про зайві калорії. Приготувати зовсім не складно, тому впорається будь-яка господиня. Любителі гарбуза обов’язково оцінять цю страву належним чином. Рекомендую кожній господині взяти цей рецепт на замітку.

Необхідні продукти:

  • 1 кг гарбуза
  • 3 зубчики часнику
  • 1 чайна ложка орегано
  • 1 жменя гарбузового насіння
  • сіль та чорний мелений перець за смаком
  • 6 столових ложок соняшникової олії

Покроковий процес приготування:

1. Насамперед очищаємо гарбуз від шкірки і нарізаємо великими шматочками. Після чого відправляємо в окрему ємність і додаємо сіль із чорним меленим перцем.

2. Потім вливаємо олію і добре перемішуємо.

3. Продавлюємо через прес часник та відправляємо слідом. Також додаємо орегано та гарбузове насіння. Знову добре перемішуємо та перекладаємо все в керамічну форму.

4. Відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 200 ° приблизно на 40 хвилин.

5. Після закінчення потрібного часу готову страву дістаємо та гарячою подаємо до столу.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: