Ніжний десерт: дивовижний торт «Метелиця»! Рецепт приготування простий: ніякої випічки, всього за 20 хвилин!
Цей смачний торт порадує вас своїм смаком. Замість персиків, на свій смак, візьміть ананас, мандарини або будь-які свіжі ягоди! Зимовий торт «Метелиця», безсумнівно, прикрасить ваш святковий стіл. Поєднання білосніжного сиру, фруктів, печива і шоколаду – незрівнянне: це не тільки красиво, але і неймовірно смачно.
Необхідні інгредієнти
- сир кімнатної температури – 700 грам,
- сметана (будь-який% жирності) кімнатної температури – 500 грам,
- цукор – 120-150 грам,
- печиво – 100 грам + 50 грам,
- желатин – 40 грам,
- молоко – 150 мілілітрів,
- консервовані персик – 680 г (персики + сік), 1 банка, можна замінити ананасом, свіжими мандаринами і апельсинами, будь
- якими ягодами,
- ванілін,
- білий шоколад – 40 грам,
Використовуємо форму діаметром 24 сантиметри.
Як приготувати дивовижний торт «Метелиця» без випічки
Сир змішуємо зі сметаною і цукром, збиваємо занурювальним блендером до однорідної маси.
Порада. Щоб бути впевненою в якості продукту, використовувала домашню сметану, зроблену з молока і вершкового масла.
У сир додаємо сік з банки з персиками, збиваємо міксером.
Відправляємо туди ж желатин з молоком, ванілін і знову збиваємо.
Силіконову форму змащуємо олією. Якщо форма металева застеляємо її харчовою плівкою: для легкого виймання торта.
Викладаємо невелику частину сирної маси.
Вкладаємо шар печива.
Знову викладаємо сирну масу.
Укладаємо шар персиків.
Викладаємо решту сирної маси.
Посипаємо тонким шаром крихти печива.
Форму ставимо в холодильник на 4 години, а краще за все – на ніч. Застиглий дивовижний торт «Метелиця» перекладаємо на сервірувальну тарілку. Поливаємо розтопленим білим шоколадом і посипаємо шматочками цього ж шоколаду. Десерт готовий! Ніжний, солодкий! Чому б не побалувати себе і своїх близьких такою смакотою?!