Експрес салат “Венеція” за 10 хвилин (без варіння продуктів)

Цей салатик можна приготувати в лічені хвилини і подати до столу гостям на святковий стіл або просто до вечері. Салат ситний, яскравий і дуже смачний. І готується неймовірно швидко. Адже для нього вам знадобляться продукти, які не потрібно попередньо відварювати. Погодьтеся, це значно економить час.

Необхідні продукти

  • свіжа морква – 300 гр
  • свіжий огірок – 200 гр
  • напівкопчена ковбаса – 200 гр
  • сир – 200 гр
  • консервована кукурудза – 200 гр
  • майонез
  • сіль, перець за смаком

Починаємо приготування

Моркву очищаємо і натираємо на тертці для моркви по-корейськи. Точно також чинимо зі свіжим огірком. Терті овочі перекладаємо в миску.

На грубій терці натираємо сир і додаємо до решти продуктів.

Ковбасу нарізаємо смужками, а потім соломкою. Перекладаємо в миску.

До овочів додаємо кукурудзу, сіль і перець за смаком, перемішуємо.

Заправляємо салат майонезом, знову перемішуємо і можна подавати до столу.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: