Фантастично м’ясо для шашлику за півгодини. 3 перевірених рецепти

Існує безліч варіантів, як приготувати маринад для шашлику. Це можуть бути і прості поєднання, наприклад лимон і цибулю, так і використання екзотичних фруктів і різних спецій. Ми приготували для вас три найбільш вдалих на наш погляд рецепти приготування фантастично смачного м’яса для шашлика.

Спосіб перший

  • 2 кг м’яса (свинина або баранина)
  • ківі – один великий або два маленьких

М’ясо нарізаємо шматочками. Якщо ківі м’який, то розминаємо руками, якщо твердий, то нарізаємо невеликими шматочками і перемішуємо з м’ясом. Додаємо спеції і цибулю за смаком. М’ясо стане м’яким вже через півгодини!

Спосіб другий

  • М’ясо – 4 кг
  • Гранат – 2 штуки, бажано саме гранат, але якщо не немає, то можна замінити склянкою соку.
  • Червоне вино – 150 мл
  • Цибуля.

При даному способі маринування м’яса сіль потрібно додавати в самому кінці, приблизно за годину до безпосередньо приготування шашликів.

І ще один цікавий секретик. Коли починаєте смажити м’ясо на вогні, його потрібно так би мовити «запечатати», тобто потримати трохи на відкритому вогні, буквально пару секунд. М’ясо покриється скоринкою і весь сік залишиться всередині і шашлик вийде дуже соковитим.

Спосіб третій

Заливаємо нарізане шматочками м’ясо газованою мінеральною водою та залишити на пару годин. Потім зливаємо залишки мінералки, додаємо необхідні спеції, перемішуємо зі сметаною або майонезом, залишаємо на 10-15 хвилин, а потім смажимо мяско на вогні. При такому способі маринування будь-яке жорстке м’ясо буде дуже м’яким.

Смачного!

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: