На новорічний стіл завжди хочеться поставити не тільки смачні, але і красиві закуски. Тому ми пропонуємо вам нафарширувати яйця за нашим рецептом і представити їх у вигляді мишок. Така закуска точно сподобається вашим гостям і стане цікавим доповненням на святковому столі.
Необхідні продукти
- 8 курних яєць
- гвоздика – очі
- морква або сир для вушок
- салатне листя
Для начинки
- 4 крабові палички
- 40 грам твердого сиру
- 3 жовтки
- 1 зубчик часнику
- сіль
- майонез
Починаємо приготування
Яйця розрізаємо на 2 частини, але так, щоб одна половинка була більша за іншу. І акуратно дістаємо жовтки.
На дрібній тертці натираємо жовтки в глибоку миску. Туди ж натираємо крабові палички і твердий сир.
Часник очищаємо від лушпиння і пропускаємо через прес. Додаємо до решти продуктів.
Отриману масу трохи солимо, додаємо майонез і перемішуємо.
Готовою начинкою фаршируємо яйця і перекладаємо на тарілку з викладеними салатним листям (за бажанням). Потім прикрашаємо їх. За допомогою гвоздики або чорного перцю робимо очі і рот. З моркви або сиру формуємо вушка. А білки, що залишилися пускаємо на хвостик. І все, мишки готові, можна подавати до столу.