Фаршировані яйця – одна з найпростіших і універсальних закусок

Фаршировані яйця - рецепт приготування

Фаршировані яйця – одна з найпростіших і універсальних закусок.

Для приготування закуски вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • яйця – 12 шт;
  • філе оселедеця – 100 г;
  • тунець консервований – 80 г;
  • цибуля – 1 шт;
  • масло вершкове – 50 г;
  • авокадо – 1 шт;
  • крабові палички – 50 г;
  • сирок плавлений – 1-2 ст.л;
  • гірчиця, сіль і перець, зелень за смаком.

Процес приготування

Відварюємо яйця і охолоджуємо, ріжемо на дві частини і прибираємо жовтки.

Оселедець і 3 жовтки, вершкове масло, половину цибулі подрібнюємо все до однорідності. Це начинка. Викладаємо її в половинки яєць, прикрашаємо зеленню.

Фаршировані яйця - одна з найпростіших і універсальних закусок

Друга начинка. Крабові палички дрібно ріжемо і змішуємо з 3 жовтками, тертим сирком або звичайним сиром, сметаною або майонезом до смаку, солимо і перчимо, перемішуємо до однорідності. Викладаємо в половинки яєць і прикрашаємо за смаком, можна огірком, зеленню, червоною ікрою або консервованою кукурудзою.

Фаршировані яйця - одна з найпростіших і універсальних закусок

Третя начинка – подрібнені виделкою жовтки з дрібним кубиком цибулі, вершковим маслом і тунцем. Тунець можна замінити іншою рибою. Перемішуємо до однорідності. Викладаємо в половинки яєць. Прикрашаємо за смаком.

Фаршировані яйця - одна з найпростіших і універсальних закусок

Четверта начинка – жовтки подрібнюємо виделкою в крихту і змішуємо з дрібним кубиком авокадо, соком лимона і сіллю. Виделкою розминаємо до кашки і викладаємо в половинки яєць. Прикрасити можна волоськими горіхами і зеленню.

Фаршировані яйця - одна з найпростіших і універсальних закусок

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: