Фаршировані кабачки, як голубці: смачні та соковиті. Корисний та смачний рецепт вечері

Фаршировані кабачки виходять як голубці, дуже смачні та соковиті, у томатній підливі.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • кабачки, 4 шт;
  • фарш, 250 г;
  • цибуля, 1 шт;
  • зелень;
  • рис, 4 ч.л;
  • олія, 2 ст.л;
  • сіль, перець, спеції, коріандр;
  • томатная паста, 1.5 ст.л;
  • окріп, 300 мл;
  • прованські трави, 1 ч. л;
  • помідори чері, 8 шт;
  • борошно, 100 г;
  • розпушувач, 0.5 ч.л;
  • яйця, 2 шт.;
  • олія, 80 мл.

Процес приготування

Кабачки ріжемо на шматки з довжиною близько 5 см. Середину прибираємо ножем або чайною ложкою, щоб вийшли чашечки.

Фарш змішуємо з дрібно різаною цибулею, спеціями, сіллю та приправами, зеленню.

Томатну пасту розбавляємо водою, солимо, перчимо, додаємо спеції та провансальські трави.

Фаршируємо кабачкові чашечки фаршем і викладаємо у форму для запікання, змащену олією.

Фаршировані кабачки, як голубці: смачні та соковиті. Корисний та смачний рецепт вечері

Зверху викладаємо половинки помідорів.

Фаршировані кабачки, як голубці: смачні та соковиті. Корисний та смачний рецепт вечері

Заливаємо соусом кабачки, закриваємо форму фольгою та відправляємо у духовку.

Фаршировані кабачки, як голубці: смачні та соковиті. Корисний та смачний рецепт вечері

Запікаємо при 220 градусах біля 1 години.

М’якуш кабачків перебиваємо занурювальним блендером із зеленню, додаємо борошно, яйця, сіль та перець, провансальські трави та вимішуємо масу.

Смажимо кабачкові млинці на олії.

Фаршировані кабачки, як голубці: смачні та соковиті. Корисний та смачний рецепт вечері

Подаємо фаршировані кабачки з млинцями до столу. Ось так просто у вас виходить смачна, ситна вечеря з корисних овочів з м’ясом.

Фаршировані кабачки, як голубці: смачні та соковиті. Корисний та смачний рецепт вечері

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: