Фарширований перець по-новому. Шикарна страва на святковий і повсякденний стіл

Фарширувати перець з булгуром і м’ясним фаршем. М’ясо беріть будь-яке за своїм смаком. Виходить дуже смачно.

Продукти:

  • фарш м’ясний будь-який, 80 – 900 г;
  • булгур, 200 г;
  • перець солодкий, близько 20 шт;
  • паста томатна, 3 ст.л;
  • цибуля, 2 шт;
  • морква, 1 шт;
  • олія соняшникова, 5 – 6 ст.л;
  • сіль, 2 ч.л;
  • паприка, чебрець, часник сухий, по 1 ч.л;
  • вода, близько 1.5 л;
  • зелень і зелена цибуля.

Як приготувати фарширований перець:

Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо в глибокій сковорідці на олії.

Моркву також дрібно ріжемо або тремо на грубій терці. Тушкуємо разом з цибулею.

Овочі змішуємо з томатною пастою і тушкуємо 2 хвилини. Додаємо спеції, перемішуємо і солимо за смаком.

Фарш змішуємо з булгуром, сіллю, спеціями.

Ділимо овочі на 2 частини і одну змішуємо з фаршем.

Другу частину овочів заливаємо 500 г води, перемішуємо. Доводимо до кипіння і знімаємо з плити.

Фарш змішуємо з нарізаною зеленню і зеленою цибулею.

Фаршируємо перці фаршем і укладаємо в каструлю. Попередньо покладіть на дно каструлі трохи овочів.

Виливаємо в каструлю овочі, ті що зняли з вогню, і ще додаємо близько 1 л води – підлива повинна покрити перці.

Коли перець закипить, зменшуємо вогонь і варимо 40 хвилин.

Посипаємо зеленню і перцем і настоюємо 10 хвилин. Подаємо на стіл.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: