Гарний, ніжний і смачний “Ананасовий торт” – відмінний рецепт

Дуже красивий і ніжний торт з ананасом.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно – 120 г;
  • яйця – 7 шт;
  • ванілін;
  • крохмаль – 75 г;
  • цукор – 200 г.

Для приготування крему візьміть:

  • молоко – 600 мл;
  • крохмаль – 1 ст.л;
  • масло вершкове – 300 г;
  • борошно – 5 ст.л;
  • пудра цукрова – 150-200 г;
  • шоколад білий – 100 г.

Ананаси консервовані – 1 банка.

Білки відділяємо від жовтків і збиваємо, потім додаємо половину цукру і збиваємо до стійкої і густої піни.

Жовтки збиваємо з цукром, що залишився.

Борошно просіваємо і змішуємо з ваніліном і крохмалем.

Змішуємо жовтки, білки і борошно, вимішуємо однорідне тісто.

Форму застеляємо пергаментом і виливаємо тісто.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо бісквіт до готовності. Остуджуємо і розрізаємо на 3 коржа.

Половину молока доводимо до кипіння. Другу частину молока змішуємо з борошном і виливаємо цю масу в кипляче молоко. Перемішуємо до однорідності. Варимо до густоти хвилин 5 – 7.

Ламаємо шоколад на шматки і додаємо в крем, перемішуємо до однорідності і залишаємо охолоджуватись, періодично перемішуючи. Коли охолоне – збиваємо міксером і додаємо розм’якшене вершкове масло, ванілін і пудру, збиваємо.

Вливаємо в крем заварне молоко і ще раз добре збиваємо.

Ананаси зливаємо і соком просочуємо коржі, потім змащуємо кремом, викладаємо шматочки ананаса і формуємо торт. Прикрашаємо за смаком.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: