Голубці тепер готую з пекінської капусти і запікаю в духовці (виходять ніжніше)

Пекінська капуста підходить не тільки для салатів, з неї можна зробити смачні голубці, які я запікаю в духовці.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • пекінська капуста, 1 шт;
  • фарш, 400 г;
  • ізюм, 50 г;
  • яйце, 1 шт;
  • олія соняшникова, сіль, перець, спеції, зелень.

Процес приготування

Фарш можна брати будь-який на ваш смак.

Капусту розбираємо на листя і заливаємо на пару хвилин кип’ятком, щоб вони стали м’якими.

Фарш змішуємо з яйцем і ізюмом, спеціями, сіллю.

Порада: ізюм беріть без кісточок і якщо у вас він сильно сухий, попередньо запарте його кип’ятком.

Фаршируємо листя капусти фаршем і загортаємо як зазвичай це робите з простою капустою.

Голубці тепер готую з пекінської капусти і запікаю в духовці (виходять ніжніше)

Викладаємо голубці в форму для запікання в один шар: сік, який буде виділятися, стане рідиною, в якій страва буде тушкуватися. Можна ще полити олією.

Запікаємо при 170 градусах протягом 40 хвилин.

Голубці тепер готую з пекінської капусти і запікаю в духовці (виходять ніжніше)

При подачі посипаємо страву зеленню, можна приготувати соус зі сметани і гірчиці, буде дуже смачно і ароматно. Подаю до відвареної картоплі з кропом.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: