Суп виходить найсмачніший і прекрасно урізноманітить ваше повсякденне меню. Часникові рулетики надають йому легку пікантну нотку, а копчена ковбаска неймовірний аромат. Супчик виходить легким, ситним і приголомшливо смачним.
Необхідні продукти
- 500 грам свинячих реберець
- 200 грам картоплі
- 1 стакан гороху
- 4 мисливські ковбаски
- 1 цибулина
- 1 морква
- сіль, перець за смаком
- кріп
- 1 лавровий лист
Для рулетиків
- 80 грам пшеничного борошна
- 1 куряче яйце
- 20 мілілітрів води
- 20 грам вершкового масла
- 2 зубчики часнику
- кріп
- сіль
Поетапний процес приготування горохового супу
Горох кладемо в миску і заливаємо водою. У такому вигляді залишаємо на 2 і більше годин.
Реберця нарізаємо на більш дрібні шматочки і кладемо в каструлю, заливаємо водою. Ставимо каструлю на плиту, доводимо до кипіння і зливаємо воду. промиваємо реберця, знову кладемо в каструлю і заливаємо новою водою. Варимо бульйон на повільному вогні 30 хвилин і додаємо в нього горох. Варимо все разом протягом 50 хвилин.
У миску вбиваємо куряче яйце, додаємо воду і сіль, перемішуємо вінчиком. Всипаємо борошно і замішуємо круте тісто. Накриваємо його плівкою і залишаємо на 20 хвилин.
У розм’якшене вершкове масло видавлюємо через прес часник і додаємо подрібнений кріп, перемішуємо.
Тісто розкачуємо в довгий прямокутник. Змащуємо олійно-часниковою начинкою і скручуємо в рулет. Краї добре защипуємо і нарізаємо шматочками.
Картоплю очищаємо і нарізаємо кубиком.
Реберця дістаємо з бульйону і охолоджуємо.
У бульйон кладемо картоплю і варимо 10 хвилин.
Цибулю чистимо і нарізаємо кубиком, натираємо на тертці моркву.
Цибулю обсмажуємо на сковороді до золотистості, а потім додаємо моркву. Тушкуємо все до м’якості.
З м’яса видаляємо кісточки і нарізаємо невеликими шматочками.
Мисливські ковбаски нарізаємо шматочками.
М’ясо та ковбаски кладемо в каструлю, солимо і перчимо його на смак. Туди ж кладемо рулетики з тіста і варимо все разом 5 хвилин. Потім кладемо овочеву пасеровку, кладемо лавровий лист, доводимо до кипіння і кладемо подрібнений кріп. Все ще раз перемішуємо і подаємо до столу.