Гостренькі хрусткі огірочки. Гідний варіант із серії «Огірки на зиму».

Беремо рецепт в скарбничку. У сезон стане в нагоді!

Продукти:

  • Огірки – 4 кг
  • Ріпчаста цибуля – 1 шт. (можна ще одну додати, якщо любите)
  • Кріп – за бажанням і за смаком

Для маринаду:

  • 1 склянка цукру
  • 3 ст. л. солі
  • 1 склянка оцту 9%
  • 1 стакан рослинного масла
  • 1 ч. л. чорного меленого перцю
  • 1 ч. л. червоного меленого перцю
  • 2 ст. л. сухої гірчиці
  • 1 головка. часнику

Як приготувати гострі огірки на зиму:

Для маринаду все з’єднати і перемішати. Огірки розрізати або на кружечки або поздовжньо на 6-8 частин, кому як подобається. Цибулю нарізати півкільцями.

Змішати огірки з маринадом. Витримати 2 години (кожні 30 хвилин перемішувати). Довести до кипіння і варити, поки огірки не поміняють колір. Додати цибулю і знову довести до кипіння.

Відразу ж розкласти по банках і закатати. Вкутати в шубу.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: