Готуємо баклажани в мультиварці «Як гриби». Пальчики оближеш!

Обов’язково спробуйте, вам точно сподобається!

Складові

  • баклажани – 1 кг.
  • перець чилі – 1-2 шт.
  • рослинна олія – 120 мл.
  • оцтова есенція – 1 ч.л.
  • часник – 6-8 зубчиків
  • лавровий лист – 2 шт.
  • кріп – пучок
  • петрушка – пучок
  • сіль – 2-3 ст. л.
  • вода – 1 л.
  • запашний перець щіпка
  • гвоздика – 2-3 шт.

Баклажани «Як гриби», покроковий процес приготування

Наливаємо воду в чашу мультиварки, додаємо сіль, запашний перець, гвоздику, лавровий лист. Включаємо режим «Варка на пару».

Коли вода закипить, додаємо оцтову есенцію, баклажани, порізані кубиками і варимо 5 хвилин.

Потім перекладаємо баклажани в друшляк або сито і залишаємо стікати на 1 годину.

Змішуємо баклажани, дрібно порізаний перець чилі, подрібнений часник, дрібно порізану зелень.

Добре перемішуємо і залишаємо на 30 хвилин настоюватися.

Наливаємо в чашу мультиварки рослинну олію, нагріваємо і викладаємо овочі. Готуємо на режимі «Тушкування» протягом 10-15 хвилин.

Розкладаємо баклажани в стерилізовані банки, закриваємо, перевертаємо, укутуємо і залишаємо до повного охолодження.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: