Готуємо свіжі і ароматні салати. 2 дивовижних рецепта

Свіжі і ароматні салати будуть відмінним доповненням до м’ясних і рибних страв.

Салат з молодої капусти, огірків зі сметаною

Продукти:

  • капуста, 400 г;
  • кукурудза, 100 г;
  • зелене яблуко, 1 шт;
  • огірок, 1 шт;
  • кріп, сіль і перець за смаком;
  • сметана, 3 – 4 ст.л;
  • лимонний сік, 1 ст.л.

Процес приготування

Яблуко за бажанням очищаємо від шкірки, тремо на грубій терці або ріжемо дрібною соломкою, скроплюємо лимонним соком.

Капусту дрібно шаткуємо, огірок ріжемо невеликими шматочками.

Змішуємо всі інгредієнти, заправляємо сіллю і перцем, сметаною до смаку.

Салат з кінзи з яйцями

Продукти:

  • капуста, 400 г;
  • огірок, 2 шт;
  • кріп і кінза за смаком;
  • яйця, 4 шт;
  • гірчиця, 1 – 2 ч.л;
  • сметана, 3 ст.л;
  • сіль і перець за смаком.

Процес приготування

Відварюємо яйця, охолоджуємо і тремо на грубій терці або ріжемо дрібними кубиками.

Огірки також ріжемо, зелень січемо, капусту тонко шаткуємо.

Змішуємо всі інгредієнти, заправляємо сіллю, перцем, гірчицею і сметаною. Смачного!

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: