Готую чебуреки вже багато років, а смачний рецепт дізналася нещодавно. Виходить рум’яна скоринка та соковита начинка

Такі чебуреки вам сподобаються, тісто виходить тонким, м’яким, не вбирає в себе олію, а начинка дуже соковита і ароматна. Фарш можна використовувати будь-який на ваш смак, але краще брати асорті з різних сортів.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • борошно, 400 г;
  • яйце, 1 шт;
  • вода, 150 мл;
  • сіль, 1 ч. л;
  • олія соняшникова, 20 мл.

Для приготування фаршу потрібні:

  • фарш, 400 г;
  • цибуля, 1 шт;
  • сіль, перець, спеції, зелень.

Процес приготування

У фарш додайте терту або дрібно нарізану цибулю, зелень, спеції, перець і солимо за смаком. Якщо маса виходить туга, тоді вмішуємо в неї крижану воду або шматочок розм’якшеного вершкового масла. Можна влити трохи бульйону.

Для тіста в теплу воду всипаємо сіль, вливаємо олію і вбиваємо яйце. Перемішуємо рідку основу та всипаємо частинами просіяне борошно.

Накриваємо тісто та залишаємо його на 30 хвилин.

Стіл присипаємо борошном, тісто ділимо порційними колобками і кожен розкачуємо в тонкий коржик.

Викладаємо начинку, защипуємо краї та обсмажуємо на сковороді в олії.

Чебуреки будуть з легкою, хрусткою скоринкою і м’якою та ароматною начинкою. Таку страву можна готувати для перекусу та вечері.

Готую чебуреки вже багато років, а смачний рецепт дізналася нещодавно. Виходить рум'яна скоринка та соковита начинка

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: