Готую через день: простий рецепт із ресторану за 30 хвилин

Ніжні та соковиті м’ясні закуски на святковий стіл. Ви витратите часу всього нічого, зате отримаєте апетитну та ситну страву, якою здивуєте всіх гостей.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • вода та молоко по 200 мл;
  • дріжджі, 7 г;
  • яйце, 1 шт;
  • сіль;
  • борошно, 700 г;
  • масло вершкове, 150 г

Для приготування начинки необхідно:

  • фарш, 500 г;
  • цибуля, 3 шт;
  • сіль, перець, спеції, зелень;
  • олія соняшникова, 50 мл;
  • жовток та молоко для змащення.

Процес приготування

Яйце перебиваємо із сіллю віночком і вливаємо тепле молоко та теплу воду.

Всипаємо дріжджі, перемішуємо.

Борошно просіюємо і всипаємо частинами в основу, вимішуємо м’яке і піддатливе тісто.

Накриваємо тісто і залишаємо у теплому місці на 40 – 60 хвилин.

Фарш заправляємо дрібно нарізаною цибулею, сіллю, перцем, спеціями та дрібно різаним кропом.

Тісто ділимо на порційні шматочки і розкачуємо тонкі коржики, змащуємо олією або вершковим маслом, складаємо один на одного і розкачуємо в пласт тіста.

Складаємо тісто та ковбаску і ріжемо порційними шматочками.

З кожного шматочка робимо стаканчик, з високими бортиками та всередину кладемо м’ясну начинку. Защипуємо верх.

Викладаємо на лист, застелений пергаментом, і змащуємо збитим жовтком з молоком.

Випікаємо при 200 градусах близько 20-30 хвилин.

Готую через день: простий рецепт із ресторану за 30 хвилин

Пиріжки виходять такими листковими та ніжними повітряними, які просто тануть у роті. Начинку ви можете змінювати на свій смак і щоразу готувати нову закуску.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: