Кабачкові закусочні рулети – це не тільки дуже красиво, але й смачно, можна урізноманітнити начинки та щоразу робити нову, оригінальну страву.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- кабачки, 2 шт;
- яйця, 3 шт.;
- сметана, 1 ст.л;
- борошно, 3 ст.л;
- сіль, 0.5 ч.л.
Для приготування начинки необхідно:
- ковбаса або куряче м’ясо, 100 г;
- помідор, 1 шт;
- часник, 2 зуб.;
- сіль, перець, майонез, зелень;
- сирки плавлені, 3 шт.
Процес приготування
Один кабачок ріжемо кружальцями, другий – тремо на великій тертці. І ті й ті кабачки солимо і залишаємо на 5 хвилин.
Терті кабачки віджимаємо, змішуємо з яйцями, борошном, сметаною, солимо і до смаку перчимо. Масу добре вимішуємо.
Деко застилаємо пергаментом і виливаємо кабачкову масу.
Зверху викладаємо просушені від зайвої вологи кружечки кабачків.
Випікаємо при 180 градусах близько 15-20 хвилин.
Для начинки сирки та часник тремо на тертці та змішуємо, додаємо зелень, перець, спеції, майонез.
Кабачковий корж знімаємо з пергаменту та охолоджуємо.
Змащуємо сирковою масою.
Курку чи ковбасу дрібно ріжемо і розкладаємо по поверхні, додаємо шматочки томату, можна різну зелень та листя салату.
Згортаємо тугий рулет, обертаємо плівкою та відправляємо на пару годин у холодильник.
Ріжемо такий апетитний закусочний рулет порційними скибочками і красиво розкладаємо на блюді. Виходить дуже смачно, можна ще додати різні гострі та пікантні соуси.