Готую корж без борошна на сковороді: з різними начинками – завжди новий смак

Лаваш сьогодні широко використовується для приготування різних страв. Його беруть для рулетів, пиріжків, коржів з різною начинкою. Пропоную вам скористатися моїм новим та цікавим рецептом.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • лаваш чи тортильї, 4 шт;
  • яйця, 4 шт.;
  • сир, ковбаса, помідори;
  • сіль, перець, масло вершкове.

Процес приготування

Яйця перебиваємо віночком із сіллю та перцем, можна ще додати італійські чи прованські, ароматні трави.

Тонкий лаваш вирізаємо за діаметром вашої сковороди.

Ковбасу та помідори ріжемо кубиками, а сир натираємо на великій тертці. Не зайвими у цій страві будуть обсмажені гриби, солодкий перець, хто любить, може ще додати шматочки оливок.

Сковороду змащуємо шматочком вершкового масла і виливаємо половину яєць, викладаємо лаваш і на нього розкладаємо ковбасу, сир.

Поверх кладемо лаваш, на нього помідори та сир.

Накриваємо лавашем і повторюємо всі етапи з продуктами, поки вони не закінчаться.

Заливаємо другою частиною збитих яєць. Накриваємо кришкою та смажимо на невеликому вогні протягом 5 хвилин.

Перевертаємо і смажимо другу сторону ще 5 хвилин.

Готую корж без борошна на сковороді: з різними начинками – завжди новий смак

Такий своєрідний пиріг з різними начинками – це чудовий сніданок, перекушус та доповнення до вечері.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: