Готую ніжний салат з печінкою тріски. Майже “Мімоза” в новій подачі

Цей простий салат виглядає дуже ефектно, а все завдяки оригінальній подачі в прозорих склянках, де видно всі шари. Сам салат ніжний, повітряний, можна швидко приготувати до приходу гостей, та й просто для сімейної святкової вечері.

Необхідні продукти:

  • 140 г печінки тріски
  • огірок – 180-200 г
  • 4 яйця
  • 1-1,5 ст. л. майонезу
  • сіль за смаком

Покроковий процес приготування:

Печінку тріски розминаю виделкою, за бажанням, можна додати трохи жиру.

Огірок натираю на тертці для моркви по-корейськи.

У варених яєць відокремлюю білки від жовтків і натираю окремо на середній терці.

Укладаю в стакани в такій черговості: печінка тріски.

Огірок без рідини. Злегка солю. Трохи майонезу.

Білки (я не солю, а при бажанні посоліть за смаком). Майонез.

Жовтки. Прикрашаю гілочками кропу і подаю до столу.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: