Готую печінку за рецептом мого тата: швидко і просто. Смачніше і ніжніше печінки я не пробувала

Переходимо до приготування страви, яку тато все життя готує, каже, що тільки у нього печінка по-справжньому смачна, ніжна і соковита. У мами така не виходить.

Отже, сьогодні готуємо з печінки кролика, але можна взяти абсолютно будь-яку. Печінку розрізаємо на більш маленькі шматочки.

Три цибулини нарізаємо на півкільця. Не дрібнимо, щоб після приготування вона чітко була видна. Тато говорить, що цибулі в даній страві багато не буває.

У сковороді розігріваємо олію і висипаємо нарізану цибулю. Обсмажуємо її до напівготовності.

Далі до цибулі додаємо 3 зубчики дрібно нарізаного часнику, перемішуємо і рівномірно розподіляємо цибулю і часник по сковороді.

Готую печінку за рецептом мого тата: швидко і просто. Смачніше і ніжніше печінки я не пробувала

Зверху викладаємо шматочки печінки, додаємо сіль і чорний мелений перець за смаком.

Через 1-1,5 хвилини акуратно перевертаємо шматочки печінки. Намагаємося, щоб печінка лежала на цибулі.

Готую печінку за рецептом мого тата: швидко і просто. Смачніше і ніжніше печінки я не пробувала

Коли печінка побіліла з двох сторін додаємо 2 лаврові листки і тепер уже перемішуємо все разом.

Обсмажуємо ще протягом хвилини і вимикаємо вогонь. Печінка приготована таким чином, завжди виходить м’якою, ніжною і соковитою.

Готую печінку за рецептом мого тата: швидко і просто. Смачніше і ніжніше печінки я не пробувала

Цей рецепт наш сімейний, за ним готував ще мій дідусь, тому я з упевненістю рекомендую вам спробувати зробити саме так і ви закохаєтесь в цю страву! Це дуже-дуже смачно! З будь-яким гарніром, та й навіть просто зі шматочком свіжого хліба.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: