Велика економія часу і сил, не доводиться переживати через тісто – з готового хліба піца вийде завжди. Головне, щоб хліб був свіжим, м’яким і повітряним (вибрати такий нескладно). Залишиться лише розподілити по ньому начинку і дочекатися, коли з духовки попливе апетитний запах випічки.
І хліб, і начинку можна підготувати заздалегідь, тоді і поснідати можна гарячою піцою. Зручно і не клопітно – пропустити важкий етап (замішування тіста) і отримати готову страву набагато швидше.
Необхідні продукти:
- круглий хліб – 1 шт.,
- майонез – 4 стол. ложки,
- томатна паста – 4 стол. ложки,
- ковбаса – 200 г.,
- печериці – 4 шт.,
- помідори – 4 шт.,
- сир – 200 г.
Покроковий процес приготування:
Звична піца круглої форми – і хліб купуємо круглий (товстий дріжджовий корж).
Розрізаємо його навпіл і отримуємо дві основи. Змащуємо майонезом.
Потім так само по всій поверхні – шар томатної пасти або кетчупу.
Викладаємо тонко нарізані кружечки ковбаси.
Додаємо такі ж тоненькі шматочки печериць.
Наступні на черзі – помідори.
Відправляємо в гарячу (180 °) духовку на 10 хвилин: всі продукти вже готові, тому перетримувати і пересушувати не потрібно.
Через 10 хвилин дістаємо піцу і посипаємо натертим сиром.
Знову ставимо в духовку, щоб розплавився сир (3-5 хвилин).
Дістаємо піцу і дивуємо рідних швидкістю приготування. Смачного!
Начинку, звичайно, можна взяти на свій смак і готувати «ледачу» піцу з того, що є в наявності. Багатьом уже знайомий такий легкий спосіб (просто нагадую), а комусь напевно стане в нагоді.