Готую з будь-якими грибами, але смачніше з печерицями! Сирний соус до будь-якого гарніру

Сирні соуси з грибами – це вишукане доповнення до різних страв. Весь секрет смаку в якості твердого сиру, тому вибирайте добрий сир.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • сир, 100 г;
  • цибуля, 1 – 2 шт;
  • гриби будь-які, можна печериці, 250- 300 г;
  • вершки жирністю від 10%, 200 мл;
  • олія соняшникова, 1 ст.л;
  • масло вершкове, 30 г;
  • горіх мускатний – дрібка;
  • сіль, перець.

Процес приготування

Гриби ріжемо шматочками. Сир тремо на дрібній тертці. Цибулю дрібно ріжемо.

Розігріваємо олію з шматочком вершкового масла. Обсмажуємо пару хвилин цибулю, потім додаємо гриби, солимо і перемішуємо масу.

Через 5 хвилин всипаємо мускатний горіх, перець.

Порада: можна додавати будь-які ароматні трави, свіжу зелень, часник.

Вливаємо через 10 хвилин вершки, тушкуємо 5 хвилин.

Викладаємо тертий сир, перемішуємо і подаємо.

Готую з будь-якими грибами, але смачніше з печерицями! Сирний соус до будь-якого гарніру

Дуже смачно подавати соус до будь-якої страви, особливо до спагетті і макаронів.

Якщо у вас немає вершків, ви можете взяти сметану жирну. Звичайно, вийде не з таким яскравим вершковим ароматом, але теж дуже смачно.

Готую з будь-якими грибами, але смачніше з печерицями! Сирний соус до будь-якого гарніру

Для пікантності можна додати трохи копченої паприки.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: