Таку капусту в моїй родині люблять їсти просто так, як окрему страву або як начинку для пирогів і пиріжків. Все готується просто і швидко, а результат пахне на всю кухню.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- капуста, 1300 г;
- цибуля і морква по 1 шт;
- перець солодкий, половина;
- томатна паста, 2 ст.л;
- соняшникова олія, 10 ст.л;
- паприка і сіль по 1 ч.л;
- перець і зелень за смаком.
Процес приготування
Капусту тонко шаткуємо. Цибулю ріжемо тонкими півкільцями і обсмажуємо в олії близько 5 хвилин.
Потім додаємо моркву – соломкою або терту на тертці.
Додаємо капусту в овочі, перемішуємо і тушкуємо 15 хвилин на невеликому вогні. НЕ накриваємо, але регулярно перемішуємо.
Солимо до смаку і додаємо солодкий перець, тушкуємо 5 хвилин.
Додаємо томатну пасту і тушкуємо ще 5 хвилин.
Тепер можна додати будь-яку зелень за смаком, посолити і поперчити.
Порада: якщо хочете м’яку капусту, тоді можна накрити кришкою і тушкувати до м’якості.
Подаємо як гарнір або використовуємо як начинку для пиріжків. У будь-якому випадку, вам цей рецепт повинен сподобатися.