Готую з душею: тушкована капуста для пиріжків і не тільки

Таку капусту в моїй родині люблять їсти просто так, як окрему страву або як начинку для пирогів і пиріжків. Все готується просто і швидко, а результат пахне на всю кухню.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • капуста, 1300 г;
  • цибуля і морква по 1 шт;
  • перець солодкий, половина;
  • томатна паста, 2 ст.л;
  • соняшникова олія, 10 ст.л;
  • паприка і сіль по 1 ч.л;
  • перець і зелень за смаком.

Процес приготування

Капусту тонко шаткуємо. Цибулю ріжемо тонкими півкільцями і обсмажуємо в олії близько 5 хвилин.

Потім додаємо моркву – соломкою або терту на тертці.

Додаємо капусту в овочі, перемішуємо і тушкуємо 15 хвилин на невеликому вогні. НЕ накриваємо, але регулярно перемішуємо.

Солимо до смаку і додаємо солодкий перець, тушкуємо 5 хвилин.

Додаємо томатну пасту і тушкуємо ще 5 хвилин.

Тепер можна додати будь-яку зелень за смаком, посолити і поперчити.

Порада: якщо хочете м’яку капусту, тоді можна накрити кришкою і тушкувати до м’якості.

Подаємо як гарнір або використовуємо як начинку для пиріжків. У будь-якому випадку, вам цей рецепт повинен сподобатися.

Готую з душею: тушкована капуста для пиріжків і не тільки

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: