Готую за маминим рецептом: пиріг на сковороді з вишнею та абрикосами

Пиріг готується на сковороді, виходить дуже ароматним, шоколадним, з літніми фруктами та ягодами, які ви можете брати на свій смак.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • яйця, 3 шт.;
  • цукор, 180 г;
  • ванілін;
  • сіль щіпка;
  • молоко, 200 мл;
  • олія, 100 г;
  • борошно, 250 г;
  • какао, 50 г;
  • розпушувач, 18 г;
  • манна крупа, 1 ч. л;
  • вишні, абрикоси.

Процес приготування

Продукти мають бути кімнатної температури.

Абрикоси ріжемо часточками, у вишень прибираємо кісточки.

Яйця змішуємо з цукром та сіллю, ваніліном, збиваємо міксером до пишності.

Вливаємо молоко та олію, збиваємо до однорідності.

Борошно просіюємо і з’єднуємо з розпушувачем і какао, перемішуємо і всипаємо частинами в рідку основу, перемішуємо до однорідності.

У сковороду виливаємо частину тіста, посипаємо манною крупою, щоб пиріг не вийшов надто вологим, і розкладаємо вишні та абрикоси, заливаємо другою частиною тіста.

Готую за маминим рецептом: пиріг на сковороді з вишнею та абрикосами

Накриваємо кришкою та ставимо на невеликий вогонь, смажимо 20 хвилин.

Накриваємо пергаментом, потім плоским блюдом та перевертаємо.

Готую за маминим рецептом: пиріг на сковороді з вишнею та абрикосами

Смажимо знову під кришкою 15 хвилин. Викладаємо на тарілку і даємо охолонути.

Готую за маминим рецептом: пиріг на сковороді з вишнею та абрикосами

Можна посипати цукровою пудрою або зробити сметанний крем із пудрою. Пиріг виходить м’яким, дуже шоколадним, по літньому свіжим.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: