Як приготувати “Яблучну” аджику на зиму. Такої Ви ще не куштували

У кожної господині в запасі є улюблений рецепт приготування аджики. Але, як відомо, рецептів багато не буває, та й новеньке завжди хочеться спробувати. Сьогодні приготував для вас дуже смачну аджику з яблуками.

Нам знадобитися на 5 півлітрових банок:

  • Яблука з кислинкою – 3 шт. середнього розміру.
  • Помідори – 1 кг.
  • Перець солодкий -3 шт.
  • Перець гострий -2 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Часник – 1-2 головки. Любіть по гостріше, беріть більше.
  • Сіль – 2 столові ложки без гірки.
  • Цукор – 3 столові ложки з гіркою.
  • Оцет 9% – 2 столові ложки.
  • Олія рафінована – 3 столові ложки.

Приготування:

Овочі миємо, у яблук і перців видаляємо насіння. Часник чистимо і все пропускаємо через м’ясорубку, через велику решітку або подрібнюємо блендером.

Переливаємо в каструлю і на середньому вогні доводимо до кипіння. Додаємо сіль, цукор і рослинну олію. Варимо на найменшому вогні протягом 40 хвилин, після закипання.

У самому кінці приготування додаємо оцет, перемішуємо і розливаємо по стерилізованим банкам. Закручуємо і відправляємо остигати в перевернутому вигляді під ковдру. Зберігаємо в домашніх умовах.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: