Як приготувати «Лімончеллу» в домашніх умовах

Лімончелла - рецепт приготування вдома

Навіщо переплачувати, якщо багато спиртних напоїв можна приготувати вдома. У тому числі і лікер Лимончелло. Домашній лікер виходить в мільйон разів смачніше магазинного і коштує набагато дешевше.

Також він готується повністю на натуральній основі, ніяких шкідливих хімічних добавок. Єдиний мінус домашнього Лімончелло в тому, що йому потрібні багато часу, щоб настоятися. Однак ваше очікування повністю окупиться чудовим смаком лікеру.

Необхідні такі інгредієнти:

  • 500 мл горілkи;
  • Чотири великих лимона;
  • 350 г цукру;
  • 400 мл води.

Переходимо до приготування Лімончелли

Зріжте з лимонів шкірку, але без білої кірки. Так як біла шкірка надає гіркоту.

У відповідну скляну банку за розміром складіть кірку лимонів і залийте горілkою. Щільно закрийте кришкою і помістіть на десять днів у холодильник.

Через зазначений час перелийте отриману настойку в пляшку.

У воду всипте цукор і помістіть на мінімальний вогонь. Весь час мішайте, поки цукор повністю не розчиниться. Сиропу дайте час, щоб охолонути. Потім перелийте його в пляшку з настоянкою.

Пляшку закрутіть кришкою і відправте на кілька днів в холодильник.

Для подачі лікеру охолодіть чарки в морозильній камері.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: