Пончики давно стали одним з найсмачніших ласощів. Ми пропонуємо вам найшвидший і простий рецепт цієї смакоти.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- згущене молоко, 1 банка;
- борошно, скільки візьме тісто;
- яйця, 2 шт;
- сіль, щіпка;
- рослинна олія для смаження;
- сода на кінчику чайної ложки;
- цукрова пудра за смаком для присипки.
Яйця добре збиваємо і змішуємо зі згущеним молоком, додаємо соду і сіль і поступово домішуємо борошно – тісто має бути м’яким, липким і тягучим.
Скатуємо з тіста ковбаску: простіше це робити на сухій поверхні столу, без борошна, щоб при обсмажуванні, пончики не підгоріли.
Ріжемо ковбаску на невеликі шматочки і катаємо кульки. Обсмажувати потрібно у великій кількості масла, не сильно розжареному, тому що при високій температурі, ласощі згорять зверху, а в середині – будуть сирим.
Викладаємо пончики на папір, щоб стік зайвий жир, за бажанням – обсипаємо пудрою.