Як приготувати пиріг, щоб ягідна начинка з нього не витікала: мій секрет

Пиріг з ягідною начинкою, рецепт

Після того як діти почали виростати, корисні продукти їм стали зовсім не цікаві. З цієї причини я стала думати, як створювати смачні і одночасно корисні рецепти. На десерт, дуже часто в нашій родині подають пиріг з ягід. Тісто в даному випадку не має ніякого значення. Працюю з улюбленими видами.

Начинка ж постійно викликала у мене питання. Досить часто, начинка проходила крізь тісто, протікала на деко, і там підгорала. Проблем в цьому випадку виникало безліч. Незрозуміло було, як зліпити пиріг воєдино, як віддерти всю пригорілість і так далі.

Після довгих мук, знайшла оригінальний рецепт начинки, яка ніколи не випливає. Природно, я відразу ж його випробувала, і як виявилося, це не просто зручно, але і шалено смачно.

Що потрібно:

  • Пів кілограма абсолютно будь-який ягоди, на ваш розсуд. Мало того, в зимовий період часу, завжди можна купити заморожені і використовувати в якості начинки.
  • 3 столові ложки манної крупи.
  • Пів кілограма цукрового піску. Його кількість залежить від солодкості самої ягоди.

Покроковий процес приготування

Перетираємо ягоду. Далі відправляємо її на повільний вогонь. Помітили, що ягідка починає покриватися бульбашками, перекладаємо в неї цукровий пісок і манку.

Ні на хвилину не зупиняйте помішування, для того щоб у манки не було грудок, а цукор не пригорів. Після того, як суміш загусне, трохи охолоне, її вже можна використовуватися для приготування десерту.

Якщо у вас буде пісочне тісто, то начинку на вогонь ставити не потрібно. Для використання досить змішати всі продукти і залишити в такому стані на годину.

Хочете цільні ягоди – немає проблем.

Даний рецепт сподобається і тим людям, які бажають приготувати щось смачненьке, до приходу гостей. Тісто з маргарином, маслом і борошном, на мою думку, найпростіше і привабливіше. При цьому, у кожної господині знайдеться свій, самий улюблений рецепт пісочного тіста.

Беремо маргарин (замерзлий), натираємо, туди ж кладемо ложку соди і борошно. От і все. Пісочне тісто готове.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: