Як приготувати салат “7 овочів” на зиму – покроковий рецепт

Сьогодні поділюся рецептом дуже простого і смачного салату на зиму. Такий салат і на щоденну вечерю подати можна і на святковому столі не залишиться не поміченим. Виходить дуже ароматним і апетитний. А який набір вітамінів в одній банці – просто “Ах”! І вигляд у салату вельми святковий. Готуємо без стерилізації і зберігаємо в квартирних умовах.

Нам знадобитися на 3 літрові банки:

  • Помідори – 3 великих ..
  • Капуста – 300 грам.
  • Морква – 2 середні морквини.
  • Цибуля – 2 великі цибулини.
  • Огірки – 4 середніх плода.
  • Болгарський перець – 3 шт.
  • Часник – 5 зубчиків.
  • Сіль – 2 чайні ложки.
  • Цукор – 3 столові ложки.
  • Олія – 70 мл.
  • Оцет 9% – 3 столових ложки.

Салат “7 овочів”, покроковий процес приготування

Всі овочі нарізаємо тонкою соломкою, якщо у вас є “корейська” терка – натираємо на ній. Викладаємо в більшу каструлю і засипаємо сіллю і цукром. Гарненько перемішуємо і даємо постояти 30 хвилин. Через 30 хвилин додаємо рафіновану олія і оцет, добре перемішуємо і залишаємо ще на 30 хвилин.

Через годину, ставимо каструлю на плиту і на середньому вогні доводимо до кипіння. Варимо всього 10 хвилин і розкладаємо по стерилізованим банкам. Сік повинен покривати салат повністю. Закатуємо, перевертаємо під ковдру, до повного охолодження. Зберігаємо в умовах квартири.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: