Ця відмінна заміна хліба! Або коржі можна їсти просто з чаєм, адже вони дуже і дуже смачні! Готуйте побільше, а то не встигнете їх самі спробувати.
Візьміть такі продукти:
- 400 мл теплого кефіру жирністю 2,5%.
- Соди – третину ч. л.;
- Два курячих яйця;
- Сіль – пів ч. л.;
- 650-700 г борошна;
- 4-5 пір’їнок зеленої цибулі;
- олія соняшникова 30 мл і окремо для смаження.
Готуємо смачні коржі з зеленню на кефірі
Кефір наливаємо в глибоку ємність, всипаємо сіль, соду і вбиваємо яйця. Збиваємо за допомогою віночка і вливаємо олію.
Дрібненько нарізуємо цибулю і додаємо її в масу. Мішаємо.
Всипаємо потроху борошно і вимішуємо тісто.
Готове тісто розділяємо на 8 або 9 шматків.
Посипаємо стіл борошном і розтягуємо кожен шматок в коржик (товщина повинна бути 0,5 см).
У сковорідку наливаємо трішки олії і смажимо коржі з однієї й іншої сторони до рум’янцю.
Готові коржі складаємо спочатку на одноразові рушники, щоб не було жиру, а після перекладаємо на тарілку.