Як приготувати смачні коржі з зеленню на кефірі

Коржі з зеленню на кефірі, рецепт приготування

Ця відмінна заміна хліба! Або коржі можна їсти просто з чаєм, адже вони дуже і дуже смачні! Готуйте побільше, а то не встигнете їх самі спробувати.

Візьміть такі продукти:

  • 400 мл теплого кефіру жирністю 2,5%.
  • Соди – третину ч. л.;
  • Два курячих яйця;
  • Сіль – пів ч. л.;
  • 650-700 г борошна;
  • 4-5 пір’їнок зеленої цибулі;
  • олія соняшникова 30 мл і окремо для смаження.

Готуємо смачні коржі з зеленню на кефірі

Кефір наливаємо в глибоку ємність, всипаємо сіль, соду і вбиваємо яйця. Збиваємо за допомогою віночка і вливаємо олію.

Дрібненько нарізуємо цибулю і додаємо її в масу. Мішаємо.

Всипаємо потроху борошно і вимішуємо тісто.

Готове тісто розділяємо на 8 або 9 шматків.

Посипаємо стіл борошном і розтягуємо кожен шматок в коржик (товщина повинна бути 0,5 см).

У сковорідку наливаємо трішки олії і смажимо коржі з однієї й іншої сторони до рум’янцю.

Готові коржі складаємо спочатку на одноразові рушники, щоб не було жиру, а після перекладаємо на тарілку.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: