Як приготувати тістечко з молочною заливкою – покроковий рецепт

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • молоко – 500 мл;
  • борошно – 4 ст.л;
  • манна крупа – 4 ст.л;
  • цукор – 9 ст.л;
  • яйця – 6 шт;
  • розпушувач – 5 г;
  • ванілін – 1 г.

Покроковий рецепт приготування

Відокремлюємо білки від жовтків і збиваємо їх в піну, потім додаємо цукор 6 ст.л. і збиваємо до стійкої піни. Тепер додаємо по 1 жовтку і збиваємо до тих пір, поки маса не збільшиться, приблизно в три рази.

Всипаємо манну крупу, борошно і розпушувач, масу вимішуємо ложкою, щоб вона залишалася такою ж ніжною і повітряною.

Змащуємо форму з бортиками вершковим маслом і обсипаємо борошном, виливаємо тісто. Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо здобу 25 хвилин.

Поки тістечко остигає, готуємо заливку: кип’ятимо молоко і додаємо в нього ванілін і 3 ст.л. цукру який у нас залишився. Варимо до повного розчинення цукру.

Тістечко прямо в формі ріжемо на порційні шматочки і заливаємо гарячою заливкою, охолоджуємо і ставимо ще на пару годин в холодильник для просочення.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: