Як приготувати улюблене «Пташине молоко» без желатину

На сьогоднішній день є безліч різних варіантів приготування, як цукерок, так і тортів на основі «Пташиного молока». Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати улюблений десерт на агар-агар.

Агар-агар є натуральним рослинним згущувачем, який має властивість застигати. Якщо ви віддаєте перевагу желатину, то можете приготувати десерт з ним, виконуючи вказівки на упаковці. «Пташине молоко» швидко готується, що добре, якщо вам несподівано захотілося чогось смачненького або повинні незабаром прийти раптові гості. Цей десерт стане для вас паличкою-виручалочкою!

Продукти, які потрібні:

  • Одна чайн. ложка агар-агар;
  • 100 г цукру;
  • 400 г сметани;
  • 100 г чорного шоколаду;
  • 30 г кокосової стружки.

Приступаємо до процесу приготування

У мисочку кладемо 350 грамів сметани, всипаємо в неї цукор і агар-агар. Розмішуємо і збиваємо за допомогою міксера, поки інгредієнти повністю не розчиняться.

Отриману суміш розливаємо по широким склянках або креманках, наповнюючи їх на 2/3 об’єму. Розміщуємо на 20 хвилин в холодильну камеру.

Як приготувати улюблене «Пташине молоко» без желатину

В цей час ламаємо шоколад і змішуємо його з рештою 50 грамами сметани. Розтоплюємо масу за допомогою водяної бані на вогні слабкої інтенсивності. Маса повинна стати однорідного стану.

Шоколадну масу виливаємо зверху білою, трохи змішуючи шоколадний шар зі сметанним.

Як приготувати улюблене «Пташине молоко» без желатину

Якщо ви хочете більш рідкий шоколадний шар, то замініть сметану на вершки або молоко. Тоді шоколадна суміш розподілиться більш рівномірно.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: