Як приготувати заправку для борщу «Торчин по-домашньому»

А ви б хотіли навчитися готувати борщ за лічені хвилини? У цьому мені допомогла сусідка, яка розповіла рецепт неймовірною заправки для борщу. Готує вона кілька баночок, а потім використовує цілий рік.

Які продукти необхідні:

  • Буряк – два кг;
  • Цибуля ріпчаста – пів кг;
  • Перець солодкий червоного кольору – пів кг;
  • Морквина – пів кг;
  • Сік томатний – півлітри;
  • Часник – п’ять великих зубців;
  • Перець гіркий – один стручок;
  • Олія соняшникова – одна склянка;
  • Оцет 3% -ий – чверть склянки;
  • Цукор – півсклянки;
  • Сіль – п’ять ст. л.

Покроковий процес приготування

Всі овочі потрібно ретельно вимити і очистити.

Після цього порізати овочі на невеликі шматки і пропустити через м’ясорубку. А можна просто натерти за допомогою терки або порізати, як зазвичай ви це робите для борщу.

В овочі влити олію, оцет, всипати цукор, сіль і добре перемішати.

Овочеву масу перекласти в каструлю і помістити на вогонь. Варити протягом години і час від часу підливати воду.

Коли овочі будуть готові, потрібно їх розкласти по банках і щільно закрити всі кришкою.

За допомогою цієї заправки борщ готується легко і просто.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: