Як спекти найніжніший і найсмачніший яблучний пиріг «Три склянки»

Якщо ви любите пироги з яблучною начинкою, то ми настійно рекомендуємо приготувати випічку за цим рецептом. Ми вам гарантуємо, що такого смачного пирога ви ще не їли!

Що потрібно взяти для приготування:

  • 1 ст. борошна;
  • 1 ст. манки;
  • 1 ст. цукру;
  • 1,5 чайна ложки пекарського порошку;
  • 3-5 стол. ложок соку лимона;
  • 5 яблук середньої величини;
  • 1 ст. молока, щоб залити пиріг.

Переходимо до процесу приготування

Можливо метод приготування комусь здасться дивним, але результат вас вразить!

З’єднайте в мисці всі сухі продукти. Якщо хочете можете додати дрібку солі, але не обов’язково.

Яблука натріть за допомогою терки з великими вічками і полийте їх соком лимона, щоб вони не потемніли.

Візьміть форму і промажте її маргарином або вершковим маслом.

Висипати рівномірним шаром один стакан сухого тіста і викладіть яблука. Знову насипте тісто і зверху шар яблук. Загалом має вийти за три шари.

Закип’ятіть молоко і відразу ж залийте ним майбутній пиріг. Проткніть шари тіста з яблуком виделкою або ножем, щоб молоко досягло самого низу.

Увімкніть духовку на 180 ° і нехай нагріється. Після помістіть пиріг приблизно на 50 хвилин.

Готовий пиріг після того, як охолоне, не розсиплеться і буде прекрасно зберігати свою форму.

Ще деякі після заливки пирога молоком, зверху посипають його тертим вершковим маслом. Так теж пиріг виходить дуже смачним.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: