Як заготовити баклажани по-корейськи на зиму: апетитний рецепт

Баклажани за цим рецептом вийдуть пікантними, апетитними і шалено смачними! Так що заготовлюйте відразу побільше, щоб потім не шкодувати!

Продукти, потрібні для приготування:

  • 1 кг баклажанів;
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки;
  • Перець болгарський – 2 штуки;
  • Одна морква;
  • Один перець гострий;
  • 6 зубців часнику;
  • 4 стол. ложки цукру;
  • 1 пакетик приправи для моркви по-корейськи;
  • 1,5 стол. ложки солі;
  • 50 мл оцту (9%).

Покроковий процес приготування

Баклажани порізати у вигляді тонкої соломки.

Також, як і баклажани, наріжте болгарський перець.

Цибулю наріжте у вигляді тонких півкілець.

Посоліть баклажани, перемішайте і нехай постоять 60 хвилин.

Морквину натріть за допомогою спеціальної терки для моркви по-корейськи.

Змішайте всі підготовлені овочі, крім баклажанів.

Дрібненько наріжте часник і гострий перчик.

Баклажани відіжміть від рідини і обсмажте до готового стану на олії на вогні середньої інтенсивності.

Всі овочі змішайте зі смаженими баклажанами. З’єднайте всі спеції з оцтом і розмішайте.

Залийте цією заправкою овочі і перемішайте. Залиште їх мінімум на 5 годин, а краще на ніч. Періодично перемішуйте.

Можете відразу їсти пікантну закуску, а можете законсервувати.

Для цього розкладіть овочі по стерильним баночках і простерилизуйте протягом 20 хвилин після закипання води.

Закатайте, переверніть і накрийте ковдрою. Зберігайте в темному місці, де прохолодно.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: