Як зберегти щавель на зиму. Один з найкращих методів!

Завдяки цьому методу щавель виходить немов тільки що був зірваний з грядки. Тепер ви зможете і взимку приготувати улюблений зелений борщ!

Що потрібно взяти:

  • свіжий щавель;
  • одна ст. л. солі;
  • один літр води холодного стану;
  • 100 г 6% -ого оцту.

Насамперед слід простерилізувати банки. Робіть це будь-яким звичним для вас методом.

Дрібненько порізати щавель і щільно вкласти в ємності.

У холодну воду всипати сіль, влити оцет і добре розмішати.

Залити отриманим розчином банки з щавлем. Закатати баночки.

Оскільки щавель не піддається термічній обробці, він зберігає свій смак і колір. З зберіганням немає проблем – банки ніколи не вибухали.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: