Як зробити, щоб котлети не підгорали і не прилипали до сковороди. Поради досвідчених господинь

Котлети не завжди підгорають і прилипають до сковороди з вини господарки. Частими причинами такої ситуації можуть бути:

  • занадто вологий фарш, в який варто було б додати загущувач – манну крупу, крохмаль, подрібнені вівсяні пластівці і т.д;
  • налили мало олії або якість олії залишає бажати кращого (буває розбавлена водою);
  • занадто розігріли сковороду;
  • НЕ вимили її так, як потрібно;
  • покриття сковороди вже зносилося і потріскалось.

Як уникнути пригорання страви

Можна застелити сковорідку пергаментом і обсмажувати котлети на ньому.

Щоб поліпшити якість поверхні сковороди, можна прожарити кілька столових ложок солі.

Після формування котлет, перед паніруванням, викладають їх на паперові рушники, які і вбирають надлишки вологи.

Допомагає густа паніровка, коли котлети дуже добре, по кілька разів перевертають в сухарях.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: