Якщо ви любите мандарини, то ви зійде з розуму від цього десерту

Мандаринова панна котта з вершковим сиром – це швидкий, ніжний і дуже ароматний десерт. Йому точно знайдеться місце на святковому.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • мандарини, 700 г;
  • цукор, 2 ст.л;
  • желатин, 10 г;
  • молоко, 500 мл;
  • цукор, 2.5 ст.л;
  • ванілін;
  • желатин, 10 г;
  • вершковий сир, 125 г.

Процес приготування мандаринового десерту

Мандарини очищаємо і подрібнюємо до однорідної маси в чаші блендера.

Змішуємо мандаринову масу з цукром (2 ст.л) і желатином, ставимо на невеликий вогонь.

Варимо, постійно перемішуючи до закипання, знімаємо з плити. Охолоджуємо.

Для краси, будемо розливати по склянках.

Ставимо склянки під нахилом і наливаємо масу. Залишаємо так застигати – вийде частина склянки, заповнена мандариновий желе.

Поки мандаринка застигає, ставимо на плиту молоко, змішане з цукром (2.5 ст.л) і ваніліном, желатином (10 г).

Варимо до закипання, постійно перемішуючи.

Коли маса стане просто теплою, додаємо вершковий сир, вимішуємо до однорідності.

Тепер ставимо склянки на дно і заливаємо молочно-сирну суміш.

Якщо ви любите мандарини, то ви зійде з розуму від цього десерту

Відправляємо десерт в холодильник на 3 – 4 години, щоб він добре застиг.

Якщо ви любите мандарини, то ви зійде з розуму від цього десерту

Можна присипати перед подачею тертим чорним або молочним шоколадом, змішаним з цедрою, подрібненими горішками і т.д.

Якщо ви любите мандарини, то ви зійде з розуму від цього десерту

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: