Яловичий рулет з грушево – сирною начинкою

Такий домашній делікатес здивує ваших близьких. М’ясні рулети в духовці ми готуємо не кожен день, а цей взагалі стане родзинкою столу. Від одного тільки вигляду слинки течуть!

Продукти:

  • Яловичої вирізки – 800 гр
  • Пучок будь-якої зелені
  • Середня цибулина – 1 шт
  • Твердого сиру – 150 гр
  • Великі груші – 2 шт
  • Оливкової олії – 2 ст. ложки
  • Сіль – за смаком
  • Мелений чорний перець

Як приготувати яловичий рулет

1. М’ясо вимити, видалити, якщо попадеться щось зайве (плівочки, жир). Зробити надріз – починаючи від краю (зверху вниз), і різати по всій довжині шматка, не доходячи до кінця близько 1,5 см. Розкрити м’ясо як книгу. А потім як би з центру шматка в боки – теж не доходячи до країв по сантиметру. Потовщені місця відсікти. В результаті м’ясо повинно бути розпластаним, розкритим, як книга-розкладачка.

Яловичий рулет з грушево - сирною начинкою

2. Щоб м’ясо було ще тонше, прикрити його харчовою плівкою і відбити.

Яловичий рулет з грушево - сирною начинкою

3. Груші очистити від серцевини і натерти тонкою соломкою.

4. Сир тремо на тертці.

5. Подрібнюємо цибулю і зелень. Всі інгредієнти для начинки змішати.

6. Начинку викладаємо на відбите м’ясо не доходячи до країв приблизно по півтора сантиметра.

7. Акуратно згортаємо в щільний рулет. Стягаємо товстою ниткою.

8. Розігріти духовку до 180 градусів. Поки гріється, рулет змастити оливковою олією і посипати сіллю і перцем.

9. Загорнути рулет у фольгу. Запікати 1 годину і 10 хвилин, потім фольгу розкрити і пекти ще 20 хвилин, щоб підрум’янилося. Смачного!

Яловичий рулет з грушево - сирною начинкою

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: