Ідеальний бісквіт. Виходить завжди за цим рецептом!

Рецептів бісквітів маса, але не всі і не завжди, виходять. Пропонуємо найпростіший і ідеальний варіант.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • яйця – 4 шт;
  • борошно – 150 г;
  • цукор – 150 г;
  • розпушувач – 1 ч.л.

Яйця збиваємо з цукром і ставимо ємність на водяну баню. Вогонь повинен бути маленьким. Масу збиваємо вінчиком до тих пір, поки цукор повністю не розчинитися і суміш не стане однорідною.

Тепер збиваємо міксером на великих оборотах протягом 8- 10 хвилин. Збивати треба доти, поки піна не стане такою пружною і міцною, що, провівши пальцем по ній, ви побачите слід, який не розчиниться.

Просіваємо борошно з розпушувачем і порційно додаємо в тісто, акуратно перемішуючи масу лопаткою по напрямку зверху вниз.

Форму змащуємо маслом, виливаємо тісто.

Духовку розігріваємо до 200 градусів і випікаємо бісквіт 20 – 25 хвилин. Дверцята не відкриваємо, по закінченню часу, перевіряємо готовність руками: натисніть на нього і якщо палець не провалюється, значить вже все готово. Потримайте його в теплій духовці 10 хвилин і можна виймати.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: