Кабачкові чебуреки: готується швидко та просто, виходять дуже смачні

Сезон кабачків в самому розпалі. Якщо не знаєте що приготувати з кабачків, пропоную вам рецепт смачних кабачкових чебуреків.

Така страва чудово підійде для всіх любителів смачної домашньої випічки. Але є один, величезний плюс, в них менше калорій, вони більш корисні аніж звичайні чебуреки. Це величезний плюс для тих хто стежить за фігурою…

Складові:

  • кабачки – 500 гр;
  • цибуля – 1 шт;
  • молоко – 350 мл;
  • яйце – 2 шт;
  • борошно – 250 гр;
  • сіль за смаком;
  • перець чорний мелений – за смаком;
  • фарш – 200 гр.

Кабачкові чебуреки, покроковий процес приготування

1. Кабачки і цибулю натерти на дрібній тертці, додати молоко, яйця, борошно, сіль, рослинну олію і перець.

2. Перемішати всі інгредієнти, тісто має вийде трохи густіше ніж на млинці.

Можна додати подрібнену зелень, наприклад петрушку або кріп.

3. Підготувати фарш, додати сіль і перець. Перемішати.

5. На добре розігріту сковорідку з олією налити трохи тіста. розрівняти по всій поверхні (тісто рівним шаром, як на бінчікі, сковорідку бажано брати невеликого діаметру).

6. На одну із сторін викласти начинку.

Кабачкові чебуреки: готується швидко та просто, виходять дуже смачні

До речі, в начинку можна додати натертий на тертці сир.

А також фарш можна обсмажити. Можна використовувати відварене м’ясо.

7. Почекати поки млинець трохи підсмажиться.

8. Накрити начинку вільним краєм тіста і притиснути, щоб зафіксувати краї. Смажити на середньому вогні до золотистого кольору.

Кабачкові чебуреки: готується швидко та просто, виходять дуже смачні

9. Подавати до столу відразу гарячими зі сметаною.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: