Кабачкові шніцелі: смачна і оригінальна страва з чудовим смаком

Шніцелі – нова і оригінальна страва з кабачків. Вони підкорять вас з першого шматочка своєї хрусткою скоринкою, чудовим смаком і приголомшливим ароматом. Готуються шніцелі на сковороді, швидко і досить просто. Подавати їх можна як закуску або як самостійну страву.

Необхідні продукти

  • 600 грам кабачків
  • 3 курячих яйця
  • 100 грам сиру
  • 80 грам пшеничного борошна
  • 130 грам панірувальних сухарів
  • сіль перець
  • рослинна олія

Кабачкові шніцелі, покроковий процес приготування

Кабачки нарізаємо тонкими довгими смужками і обвалюють у пшеничній муці.

Обсмажуємо їх на розпеченій сковороді по кілька хвилин з двох сторін. Викладаємо на тарілку, застелену паперовим рушником.

У миску вбиваємо курячі яйця і трохи збовтуємо виделкою. Солимо і перчимо до смаку, перемішуємо.

Беремо 2 смужки кабачка, між ними кладемо шматочок сиру. Одержаний «бутерброд» занурюємо в яйце і обвалюють у панірувальних сухарях. Потім знову в яйці і ще раз в сухарях. Точно також чинимо з іншими кабачками.

Утворені заготовки кладемо в сковороду і обсмажуємо з двох сторін до рум’яності. А потім відразу ж подаємо до столу.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: