Кабачковий торт – смачна сезонна страва, яку легко готувати

Закусковий торт з кабачків – смачна сезонна страва, яку легко готувати. Кабачковий торт за цим рецептом можна подати і до сімейної вечері, і до святкового столу.

Інгредієнти: (на 8 порцій)

  • Кабачок – 1 шт. (300 г)
  • Яйця – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 3 ст. ложки
  • Крупа манна – 3 ст. ложки
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 2 зубки
  • Зелень – 1 невеликий пучок
  • Сметана (або майонез, або натуральний йогурт) – 200 г
  • Сіль – 1 ч. ложка
  • Олія – для смаження

Приготування закускового кабачкового торта

Підготувати необхідні продукти. Для змазування кабачкових млинців вам буде потрібно сметана, натуральний йогурт або майонез – керуйтеся своїм смаком.

Кабачок очистити від шкірки, натерти на грубій тертці.

Посолити кабачок, дати постояти 5 хвилин, потім злити сік що виділився.

Додати в миску борошно і манну крупу, перемішати.

Вбити яйця, добре перемішати.

Кабачковий торт - смачна сезонна страва, яку легко готувати

Смажити кабачкові налисники з двох сторін на сковороді, змащеній олією.

Із вказаної кількості інгредієнтів має вийти 5-6 середніх млинців.

Кабачковий торт - смачна сезонна страва, яку легко готувати

Готуємо начинку. Цибулю очистити, нарізати невеликими кубиками.

Моркву очистити, натерти на грубій тертці.

Обсмажити цибулю і моркву на невеликій кількості рослинного масла до м’якості.

Видавити в смажені овочі часник. Перемішати.

Кабачковий торт - смачна сезонна страва, яку легко готувати

Зелень подрібнити.

Починаємо збирати закусковий млинцевий торт. Кабачковий млинець потрібно змастити сметаною, натуральним йогуртом або майонезом.

Кабачковий торт - смачна сезонна страва, яку легко готувати

Зверху рівномірно викласти 1-2 ст.л. овочевої начинки.

Кабачковий торт - смачна сезонна страва, яку легко готувати

Посипати начинку зеленню.

Кабачковий торт - смачна сезонна страва, яку легко готувати

Шари повторювати, поки не використаєте всі млинці.

На верхній млинець начинку не викладати, тільки посипати зеленню. Дати торту просочитися 30-40 хвилин, після можна подавати до столу. Смачного!

Кабачковий торт - смачна сезонна страва, яку легко готувати

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: