Кабачковий торт з грибами і сиром. Мега смачно і корисно

Кабачковий торт з грибами і сиром готується абсолютно просто і швидко! Такою холодною (або гарячою) закускою ви зможете урізноманітнити меню будь-якого застілля, навіть святкового. Кабачковий торт виходить завжди вдалим, дуже апетитним і ситним!

Складові:

  • Яйце – 2 шт.
  • Кабачок – 450 грам
  • Борошно кукурудзяне – 45 грам
  • Сир – 100 грам
  • Сметана – 50 грам
  • Гриби – 250 грам
  • 2 зубчики часнику
  • Сіль і спеції за смаком

Приготування кабачкового торта

Кабачок натерти на тертці і віджати зайву рідину. Додати яйця, сіль, спеції та добре все перемішати. Всипати борошно, перемішати. На добре розігріту сковороду невеликого діаметра, змащеного маслом, вилити трохи тіста і смажити під кришкою (!), з двох сторін. Вийде приблизно 5 млинців.

Гриби нарізати дрібно і потушкувати на сковороді разом з часником (видавити через чеснокодавку). Остудити. Натерти сир на дрібній терці. Добавити до грибів: сметану, сир, сіль і спеції. Все добре перемішати.

На кожен млинець розподіляємо невеликим шаром начинку і накриваємо наступним млинцем. Верхній шар посипати сиром і прикрасити свіжими овочами. Прибрати в холодильник, щоб тортик краще просочився. Дістаємо і подаємо до столу. Можна подавати і в гарячому вигляді (відповідно – підігріти перед подачею)

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: