Кабачки готую так все літо: мариную відразу в пакеті, а готові вже через 30 хвилин

Кабачки вийдуть пікантними, гостренькими, з хрусткою скоринкою і легким смаком меду.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кабачки, 2 шт;
  • цибуля, 1 шт;
  • сіль, 1 ч.л;
  • кріп;
  • мед або цукор, 0.5 ч.л;
  • оцет звичайний або яблучний, 1-1.5 ст.л;
  • олія соняшникова, 2 ст.л;
  • часник, 2 зубчики;
  • гірчиця зернами, 1 ч.л.

Процес маринування кабачків

Ріжемо кабачки кружечками по 3 мм завтовшки і вкладаємо їх в пакет.

Подрібнюємо зелень, часник дрібно січемо, цибулю ріжемо тонкими півкільцями і це все засипаємо до кабачків.

Додаємо в пакет ще сіль, мед або цукор, гірчицю, чорний перець за смаком, паприку і інші спеції на ваш смак, вливаємо олію і оцет.

Порада: оцет ви можете замінити лимонним соком, досить 2 ст.л. Для маринаду ви також можете додавати різну свіжу зелень і ароматні трави, суміші перців.

Закриваємо пакет і інтенсивно струшуємо його, щоб всі інгредієнти добре перемішалися і кабачки вкрилися спеціями і сіллю, зеленню і часником.

Залишаємо кабачки в пакеті маринуватися на 30 хвилин. Найкраще, поставити їх в холодильник.

Виймаємо з пакета на блюдо і подаємо до столу в якості гострої і пікантної закуски.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: