Кабачки Кривава Мері. Чудо-рецепт на зиму

Кабачки Кривава Мері виходять неймовірно ароматними і смачними.

Необхідні продукти:

На 4 банки по 1 літрі

  • Кабачки в очищеному вигляді – 1200 грам
  • Вода 800 мілілітрів
  • Томатна паста – 125 мілілітрів
  • Цукор – 75 грам
  • Сіль – 30 грам
  • Оцет – 9% – 60 грам
  • Кріп – 4 парасольки
  • Часник – 4 зубчики
  • Листя смородини – 4 штуки
  • Листя вишні – 4 штуки
  • Перець запашний – 12 штук

Покроковий процес приготування:

Кабачки розрізати вздовж на 2-3 частини, а потім по висоті банки. На кожну літрову банку йде приблизно 300 гр. кабачків.

Як прянощів використовуйте парасольки кропу, листя смородини, вишні та хрону.

Потім банки наповніть кабачками і залийте кип`ятком до самого верху.

У воду додайте сіль, томатну пасту, цукор, перемішайте, доведіть до кипіння і повного розчинення цукру і солі.

Маринад прокип’ятіть одну хвилину, кип’яток злийте, додайте оцет.

Кабачки залийте гарячим маринадом під горловину.

Кабачки Кривава Мері. Чудо-рецепт на зиму

Накрийте банки прокип’яченими кришками, поставте в каструлю з гарячою водою і стерилізують після закипання 10 хвилин. Потім добре закрийте.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: