Кабачки взимку більше не купую: показую новий метод, як я заготовлюю їх на зиму

Про такий спосіб заготівлі кабачків на зиму я дізналася зовсім недавно і мені він дуже сподобався. Перший раз я спробувала цей метод минулого літа, і вся моя сім’я змогла з задоволенням насолоджуватися приємним смаком кабачків. Навіть мій чоловік оцінив їх належним чином, хоча раніше йому не подобалися заморожені кабачки.

Для такого методу заготівлі найбільше підходять молоді кабачки середніх розмірів. Готувати з них одне задоволення.

У кабачків необхідно відрізати хвостики і розрізати уздовж навпіл.

Кабачки взимку більше не купую: показую новий метод, як я заготовлюю їх на зиму

Далі необхідно видалити м’якоть, попередньо надрізати її з усіх боків кухонним ножем.

Кабачки взимку більше не купую: показую новий метод, як я заготовлюю їх на зиму

Після цього витягаємо м’якоть, використовуючи столову ложку.

Кабачки взимку більше не купую: показую новий метод, як я заготовлюю їх на зиму

На фото показано, що у Вас повинно вийти.

Кабачки взимку більше не купую: показую новий метод, як я заготовлюю їх на зиму

Потім складаємо отримані «човники» один в один, відправляємо в пакет і в морозилку.

Кабачки взимку більше не купую: показую новий метод, як я заготовлюю їх на зиму

Правила приготування таких заморожених кабачків.

Кабачки, перед використанням, розморожувати не потрібно. Просто фаршируємо будь-якою начинкою і відправляємо в духовку.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: