Кабачки з часником: ніжні, пропечені. Такі смачні, що готую їх майже щодня

Кабачки, запечені в духовці, виходять не олійними, ніжними, пропеченими. Подаємо просто гостру закуску з кабачків або робимо простий, але апетитний сирно-часниковий соус із зеленню, виходить дуже смачно. Відмінна закуска до різних гарнірів та м’ясних страв.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • кабачки, 2 шт.;
  • сіль, перець, спеції, олія соняшникова;
  • часник, зелень, твердий сир, майонез.

Процес приготування

Кабачки ріжемо кружечками. Солимо, перемішуємо та залишаємо на 5 хвилин.

Виймаємо кружечки і обсушуємо на паперових рушниках.

Деко застеляємо пергаментом. Збризкуємо олією.

Промазуємо пензликом і обсипаємо перцем і спеціями на смак.

Випікаємо при 180 градусах близько 10-15 хвилин.

Кабачки з часником: ніжні, пропечені. Такі смачні, що готую їх майже щодня

Виймаємо та остуджуємо. Дрібно ріжемо кріп, беріть гарний пучок.

Змішуємо кріп з тертим на середній тертці сиром, тертим часником.

Кабачки з часником: ніжні, пропечені. Такі смачні, що готую їх майже щодня

Далі ви можете просто змішати з цією масою кабачки і подавати до столу або додати олію, майонез, а найкраще – сметану і зробити такий свіжий і пікантний соус до кабачків.

Кабачки з часником: ніжні, пропечені. Такі смачні, що готую їх майже щодня

У соус ви також можете додати будь-яку зелень до смаку, а твердий сир чудово замінюється плавленими сирками, виходить дуже цікаво.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: